Profiteer van interessante premies voor zolderisolatie

 

Voordat u begint aan de inrichting van uw zolder, staat u best even stil bij uw zolderisolatie.

Een goede isolatie is goud waard.

Debraver Projects in Menen (West-Vlaanderen) is uw specialist in zolderisolatie. Onze meewerkende zaakvoerder heeft meer dan 15 jaar ervaring in de sector. We zoeken samen met u naar een duurzame oplossing: economisch en ecologisch. Eén ding is zeker: hoe beter u isoleert, hoe minder warmte u verliest. U kan bovendien rekenen op interessante premies en belastingvoordelen.

Doet u ten volle beroep op de beschikbare overheidspremies?

Vanaf 1 januari 2015 geldt de dakisolatienorm voor woningen en huurwoningen. Dit betekent dat uw woning een geïsoleerd dak of geïsoleerde zoldervloer moet hebben. Anders riskeert u 3 strafpunten wanneer de Vlaamse woninginspectie een conformiteitsonderzoek uitvoert. Vanaf 15 strafpunten wordt een woning ongeschikt verklaard. Vanaf 2020 krijgt u in één klap 15 strafpunten voor een niet-geïsoleerd dak of een niet-geïsoleerde zoldervloer.

Bekijk premie zolderisolatie

Dowload hier onze premie zolderisolatie

premies isolatie - zolderrenovatie

Downloaden

Belastingvermindering voor dakisolatie of een geïsoleerde zoldervloer blijft bestaan. U geniet 30% belastingvermindering als de werken uitgevoerd worden door een aannemer (in 2015 met een maximum van € 3.050). Bij Debraver Projects maken we u met plezier wegwijs in de wereld van de isolatiepremies.

 

Bent u toe aan een degelijke zolderisolatie en/of een tot in de puntjes verzorgde zolderinrichting? Neem dan contact op met Debraver Projects via de contactpagina. Wij verschaffen u vrijblijvend advies op maat en maken u een gratis prijsofferte.